loader image

Újdonságok

Legfrissebb

Híreink

Szolgaltatas-1-Palyazatiras.jpeg

Tananyag fejlesztés a gyakorlatban

Csapatunk folyamatosan dolgozik azért, hogy hallgatóink naprakész ismereteket és gyakorlati információkat kapjanak a képzések során.

Minden képzést követően a hallgatói visszajelzések és oktatóink tapasztalatai alapján a tananyagokat aktualizáljuk.

Ingyenes Online Konzultációk

Az ingyenes online rendezvényeink célja, hogy képet adjanak a pályázatírás iránt érdeklődőknek a hazai pályázati piac jelenlegi állapotáról. Továbbá célunk az, hogy bemutassuk aktuális  képzéseinket és válaszoljunk az érdeklődők kérdéseire.

Nemrég közölt híreink

Friss közlemények

- 2023.08.23. Most 30%-os, rendkívüli kedvezményt adunk VIP-képzésünkre!


- 2023.08.29. Ingyenes szakmai e-book kiadványt és díjmentes Pályázatírói Kézikönyvet kapnak hallgatóink!

Csatlakozz hallgatói közösségünkhöz

Hallgatóink évről évre széles társadalmi körből kerülnek ki. Rengeteg egyetemista vagy főiskolás választ minket, mert szeretne már korán egy piacképes szakmát magas színvonalon elsajátítani.

A legtöbb hallgatónk olyan munkavállalók közül kerülnek ki, akik meglévő szakmájuk mellé piacképes tudást, pályázatírói ismereteket szeretnének szerezni, önéletrajzukat egyedivé tenni.

Továbbá számos vállalkozót, szakembert tudtunk már megszólítani, akik hatékonyan szeretnének hozzájárulni vállalkozásuk fejlesztéséhez. 

Amennyiben érdeklődsz a képzés(ek) iránt vagy éppen visszahívást kérsz tőlünk, kérjük add meg elérhetőségeidet az itt látható rövid űrlap kitöltésével!

photo-of-happy-young-female-freelancer-YTQQGD2-1.png

Visszahívást kérek!

KÉRJEN AJÁNLATOT

KÉRJEN AJÁNLATOT

Scroll to Top